Украинският президент Володимир Зеленски прогнозира, че руското ръководство ще падне след поражение във войната

...
Украинският президент Володимир Зеленски прогнозира, че руското ръководство ще падне след поражение във войната
Коментари Харесай

Зеленски прогнозира: Руското ръководство ще падне след поражение във войната

Украинският президент Володимир Зеленски прогнозира, че руското управление ще падне след проваляне във войната на Кремъл против Украйна, съобщи ДПА.

" Киев и всички наши градове, цялата наша Украйна, ще сложат завършек на историята на московския абсолютизъм, който от доста дълго време поробва доста разнообразни нации ", сподели той във вечерното си видеообръщение. Той не беше както нормално в стая, а на улицата пред президентската канцелария в Киев.

Украинската противовъздушна защита е съумяла съвсем изцяло да отблъсне една от най-големите съветски офанзиви с дронове от началото на войната, съобщи Зеленски и добави, че Москва се пробва да скапе рождения ден на Киев. Но Киев е претърпял зверства през цялата си история и ще преживее и съветските офанзиви и няма да им разреши да го завладеят, сподели той.

Оръжия като употребяваните при атаката безпилотни самолети  " Шахед " не могат да спасят съветските управници, сподели Зеленски и добави, че защото презира живота и културата, Русия може единствено да загуби войната.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР